Over LaRo Design

Als ontwerpend meubelmaker bied ik u creatieve en praktische interieuroplossingen op het gebied van  tafels, kasten, keukens etc.

Zowel voor de zakelijke- als particuliere markt.

Mijn interesse ligt zowel in het creatieve vlak alsook in de technische aspecten van het product. Zoals de te gebruiken materialen en technieken. Ik heb mij voornamelijk gespecialiseerd in hout, omdat het een natuurlijk, warm en fijn materiaal is om mee te werken.

Door jarenlange praktijkervaring op het gebied van meubelmaken, CNC programmeren en frezen (zowel twee dimensionaal alsook drie dimensionaal) kan ik u optimaal adviseren van ontwerp tot en met uitvoering,

Ik werk ook graag samen met (interieur)ontwerpers, architecten, kunstenaars die deze praktijk-ervaring niet of minder hebben. Met mijn achtergrond als ontwerper zoek ik naar creatieve en praktische oplossingen, die zo min mogelijk afbreuk doen aan het ontwerp. Niet alleen voor ‘one offs’, maar ook voor producten die in kleine en grotere series geproduceerd moeten worden.

Mijn kracht ligt dus ook in de verbinding tussen creatief ontwerp en praktische realisatie daarvan.

Uit het gesprek van uw ideeën en wensen geef ik u advies en kan een eerste ontwerpschets worden gemaakt. Deze wordt bij goedkeuring verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp hetwelk in productie kan worden genomen.

Voor vragen kunt u contact met mij opnemen. U bent van harte welkom.

Carolien Laro