Boxes, (show)cases & cassettes

Zoekt u een kistje of koffer om uw product te presenteren, een speciale herinnering te bewaren, bescherming te bieden aan een kwetsbaar product, het sorteren van kleine items? Zoekt u een verpakking voor een product met een verhaal?

Ik ontwerp en ontwikkel voor u alle soorten speciale kistjes en koffers in de breedste zin van het woord. Voor zowel unicums alsook in kleine of grote series.

Hierbij kunt u denken aan:

– Monsterkoffers

– Showcases

– Relatiegeschenken

– Juwelenkistjes

– Displays

– Boekenkistjes

– Bureaukistjes

– Ipad houders etc.

De verpakking moet een onderdeel zijn van de inhoud. Uitstraling, persoonlijkheid, karakter hebben.

Mijn Passie en uitdaging!

Het is belangrijk dat de kwaliteit van uw bedrijf of product in het karakter van het kistje of  koffer tot uiting komt.

De kleinste detaillering is hierin erg belangrijk. Type en keuze van het  materiaal, de afwerking, het beslag, de afmetingen, gewicht, indeling…

Hierbij wordt niet alleen gelet op de buitenzijde. De inhoud ervan is even belangrijk. Daarom wordt hieraan net zoveel aandacht besteed.

Mijn werkwijze

In het eerste vrijblijvend gesprek overleggen wij omtrent uw wensen over de gewenste toepassing, inhoud koffer, uitstraling, budget, aantallen…

Na het maken van een passend ontwerpvoorstel en een prijsindicatie wordt na uw goedkeuring in overleg voor een serie altijd eerst een prototype gemaakt. Na goedkeuring van dit prototype wordt de verdere serie geproduceerd.

In de afgelopen jaren heb ik al diverse specialiteiten mogen ontwerpen en realiseren. Hieronder vindt u een aantal (gerealiseerde) projecten.


Boxes, (show)cases & cassettes